Blodsukker og Accu Check

trådhegn, industrihegn og mobilhegn til container løsningerEn stor del af dem som går meget op i økologi og sundhed, er nærmest blevet “tvunget” til det. Mange har haft problemer med deres blodsukker, måske ligefrem oplevet de første tegn på type 2 diabetes eller haft hjerte eller kredsløbs problemer. Som de fleste jo ved, så er en god og sund livsstil ofte den bedste løsning på mange af disse livsstils problemer, frem for blot at fylde sig med medicin. En af de bedste måder til at holde styr på sit blodsukker og dermed være sikker på at man spiser rigtigt, er ved at benytte accu Check fra med24.se. Den er rigtig nem at bruge og kan benyttes de fleste steder på kroppen, og ikke blot på fingeren som mange lignende modeller kræver. F.eks. skulle her vi her forleden modtage en hel container fyldt med disse Accu check enheder til sundheds sektoren, men om morgenen var containeren brudt op og tom. Dette på tråds af der var et kraftigt industrihegn omkring området, et meget solidt hegn som ikke er nemt at komme over, under eller igennem. Så får du tilbudt en bunke meget billige accu check, så er de mulighed fra dette tyveri.

For rigtig mange med sukkersyge eller begynderne sukkersyge, er et redskab som Accu Check meget brugbart til at holde styr på sit blodsukker og foretage de nødvendige målinger. For mange kan det de første gange, måske være lidt grænseoverskridende, at skulle bruge en Accu Check til at prikke hul på huden, da den kræver en lille dråbe blod for at kunne måle dit blodsukker. Men faktisk gør det ikke specielt ondt, og i løbet af få dage har langt de fleste vænnet sig til det. Det smarte ved lige netop Accu Check er, udover den kan bruges flere steder på kroppen, funktioner som så automatisk påmindelse efter spisning, visning af dit gennemsnitlige blodsukker niveau fordelt over 7, 14, 30 og 90 døgn. Automatisk check for skadede teststrimler. Efter min mening er Accu Check det bedste redskab til at måle sit blodsukker med. Jeg har efterhånden prøvet en del forskellige typer da jeg så småt var begyndt at få type 2 diabetes, og på det tidspunkt fandt ud af, at det nok var på tide at kigge mere grundigt på hvad jeg spiste, og hvor meget jeg fik rørt mig om ugen. Jeg troede ellers selv jeg spise sundt, da jeg benyttede en stor mænge forskellige typer af vitaminpiller og kosttilskud, men det alene er ikke ensbetydende med en sund og korrekt livsstil. Selv om du spiser en hel container fyldt med vitaminpiller bliver du ikke sundere.

Men en ting er at kunne måle sit blodsukker rigtigt, en anden og lige så vigtig ting, er at spise rigtigt så ens blodsukker forbliver stabilt. Rigtig mange som gerne vil live en sund livsstil, er efterhånden gået over til i større stil, selv at lave deres mad, frem for at købe alt færdig produceret. F.eks. noget så simpelt som selv at bage sig brød, frem for at købe det færdigt hos bageren eller købmanden. Hvis man kender lidt til det, så er det faktisk ret nemt at lave et brød der smager som bagerens, men er betydeligt sundere. En god ting kan være at bruge mere fuldkorns produkter, eller tilsætte fiberrige former for kosttilskud som f.eks. chiafrø. Spiser man korrekt, og sørger for at få nok motion, så vil mange af dem som har problemer med at vedligeholde et stabilt blodsukker, ofte opleve at det stabilisere sig, og i løbet af nogle få måneder vil man ikke længere have behov for udstyr, som f.eks. Accu check til at måle det med. Det kræver dog for mange en større omlægning i sin livsstil. Men efter blot et par måneder, så er det for de fleste blevet rutine, og ikke længere noget man tænker over.

Her er en lille video som viser hvordan man bruger en sådan accu check: