Brug af container i militæret

Jeg har i flere år været en del af hjemmeværnet, da militæret og krigshistorie altid har været noget som har interesseret mig en hel del. Her sidste uge var vi på øvelse med hæren, hvilket faktisk var temmelig spændende. Hvis i kan huske det, så har vi tidligere skrevet om hvordan man kan bruge Containermoduler eller blot en container til hurtigt at lave en udstillings pavillon, så jeg blev ret overrasket da jeg så hvordan militæret også brugte DC Supply containere når de var ude i feltet. F.eks. have de en special designer ISO container, som de brugte til deres HQ. Fordelen ved at bruge denne type container, er at de er nemme at transportere, og kan bruges nærmest over alt. Så er det lige meget om det er nede i ørkenen i Irak, eller i kulden på Grønland, det er samme container de bruger. Du kan læse mere om det her hos army-technology.com.

Eksempel på containerudlejning fra DC supply - deres militær container løsning

Brug af container til andre ting

Dette var dog ikke det eneste de brugte containere til i militæret. Også en stor del af deres grej blev transportere i DC containere, samt deres mobil køkken, var også en containerløsning fra DC Supply. Og her gik jeg og regnede med at alle den slags løsninger hovedsagligt var camouflage telte, så jeg var faktisk en smule skuffet over at se, at disse containere, ikke engang var camouflage farvet. Når vi snakker militæret, så er sikring af ens containere jo ekstrem vigtigt. Her er det ikke nok med kraftige container låse, men ting som hegn, alarm og vagt er mange steder et krav.

Læs også: Sådan sikre du dig med container låse

Selve øvelsen var rigtig spændende, vi fik mulighed for at træne samme med special styrkerne, og dermed se dem i aktion, hvilket jo altid er en fornøjelse.

Nato military operations in Africa, the Balkans, the Middle East

Næste weekend

Det var faktisk nærmest en hel perfekt weekend, temperatur på omkring 20 grader, ingen regn eller alt for meget sol. Så perfekt til en øvelse som denne. Næste weekend skal jeg så i gang med at lægge nyt tag på mit hus, så det bliver en noget mere stresset weekend end denne, og næste weekenden igen kommer familien over til grill. Så står den på økologisk pattegris og Porchetta. Det kan ikke undgå at en rigtig hyggelig weekend, jeg glæder mig i hvert fald en hel del. Det gør også at det nok kommer til at gå lidt tid før vi har næste opdatering på bloggen her. Jeg regner lidt med at ligge nogle af de opskrifter ud som vi kommer til at bruge den weekend, så har i jo lidt at glæde jer til. Skulle vejret ikke blive til grill, er det en chance for at vi finder et mobil køkken frem, og bruger dette i stedet. Så kan i også se hvordan en sådan special container virker.

grill, nyt tag og smykker

Læs også: Sådan vælger du et godt mobil køkken i en container

Her kan i se en lille video om hvordan man i hvert fald ikke skal gøre det, når der skal grilles..