Containermoduler i en pavillon opstilling

Container som Pavillon?En artikel som ikke omhandler økologi eller natur men noget så anderledes som hvordan man kan benytte en container som en pavillon.

Containermoduler er effektive at bruge som pavilloner, der er stor fleksibilitet i placering af de enkelte containermoduler, samtidig er de lette at stable. Ved brug af containermoduler er det let at lave en pavillon bygning i flere etager med bl.a. udvendig trappe som frit kan sættes hvor det er ønskeligt. Er man lidt i tvivl om hvordan en sådan pavillon af en container kan se ud, er det bare at tage et hurtigt kig på billederne om en pavillon fra dc-supply.dk

DC-supply er leveringsdygtige i alt inden for kontor-, og mandskabsmoduler. Det er muligt at lave en fleksibel brugertilpasset opbygning med individuel indretning. Størrelsen på de enkelte rum bestemmes af hvor mange containermoduler der sættes sammen, og hvor mange skillevægge der fjernes. Og netop derfor kan man med fordel benytte sig af deres smarte skurvogn eller pavillon container frem for at skulle ud og opføre en helt ny bygning. Fordelen ved en sådan container pavillon er at den nemt og hurtigt kan fjernes efter brug og inden for kort tid kan man slet ikke se den har været der. Dette er i mange tilfælde at foretrække frem for at skulle ud og lave helt nyt. Ved at benytte en pavillon container forurener man også mindre end hvis man f.eks. skulle bygge en helt ny pavillon fra bunden som ofte kun bliver brugt nogle få gange. Denne pavillon type er rigtig god til havefeste eller vejfest og hvis du skulle have behov for det kan du også få et mobilkøkken som passe til din pavillon og kan være med til at gøre din næste fest helt perfekt. Det er nu også muligt at få en container skurvogn, en model der nemt kan udvides med det antal moduler du ønsker, det betyder at man faktisk kan have en hel lille by udelukkende bestående af forskellige containere. Er du selv ude efter en sådan skurvogn eller container pavillion, er det blot at gå ind på en tilfældig søgemaskine, lave en søgning på containerudlejning og de fleste af de resultater som du finder tilbyder en eller anden form for modul container til lige netop det behov du har. Det kan f.eks. være et mobilkøkken, en salgsbog, skurvogn eller meget mere alt efter hvad du har behov for. Personligt syntes jeg det er temmeligt utroligt hvad man kan lave med disse containermoduler og kan nemt se en masse forskellige anvendelses muligheder i dem.

Containermodulernes fleksibilitet giver mulighed for at ændre opbygningen løbende alt efter behov. Containermodulet gør det let og hurtigt at tilslutte vand og el og i løbet af kort tid har du en brugbar pavillon sat op uden at skulle døje med teltduge, el ledninger eller vandrør. Aldrig har det været hurtigere at få sat en pavillon op. Er det så nu at du er klar til jeres næste fest?