Containermoduler i en pavillon opstilling

Indhegning af container med et mobilhegnEn artikel som ikke omhandler økologi eller natur men noget så anderledes som hvordan man kan benytte en container som en pavillon, og hvordan du sikre den bedst muligt med et hegn. Hvilket hegn skal du vælge til det? Et traditionelt trådhegn, et flytbart mobilhegn (byggepladshegn) eller et industrihegn? Forskellige typer af hegn, er gode til forskellige ting. Lad os kigge lidt nærmere på tingene.

Container pavilloner i en specialcontainer

Containermoduler er effektive at bruge som pavilloner, der er stor fleksibilitet i placering af de enkelte containermoduler, samtidig er de lette at stable. Ved brug af containermoduler er det let at lave en pavillon bygning i flere etager med bl.a. udvendig trappe som frit kan sættes hvor det er ønskeligt. Er man lidt i tvivl om hvordan en sådan pavillon af en container kan se ud, er det bare at tage et hurtigt kig på billederne om en pavillon fra dc-supply.dk. Disse special containere som f.eks. et mobilkøkken, en skurvogn eller denne pavillon er alle eksempler på ting du kan bygge ud af en traditionel skibscontainer. Se mere om dette her på nhs-container.dk

Industrihegn eller Trådhegn?

Et et traditionelt trådhegn godt nok, når du skal sikre indholdet i dine containere? Hvad med et simpelt mobilhegn? Fordelen er jo at et mobil hegn, nemt kan flyttes når der ikke længere er behov for, det kan et trådhegn eller industrihegn jo ikke. Hvad med et industrihegn, gitterhegn, trådhegn eller panelhegn, skal de med i overvejelserne? Ofte kan det jo være lidt af et valg, af finde det hegn som passer til den sikkerhed du ønsker. Ofte er et mobilhegn ikke sikkert nok. Det er bedre til lige at fortælle folk, at her går grænsen, vær venlig ikke at krydse den. Men det er ikke ret godt til så at forhindre dem i at krydse den. Derimod er et mobilhegn ikke helt så dyrt, og det er nemt at opstille og nedtage. Trådhegnet giver en langt større sikkerhed, da et trådhegn er mere solidt end et mobilhegn. Men det er stadig relativt nemt at klatre over et tråd hegn, eller klippe hul i det. Et industrihegn giver en noget højere sikkerhed, men det vil stadig være muligt for nogle at klatre over det. Så ønsker man optimal sikkerhed, så vælg et industrihegn, og placere et lille elektrisk hegn på toppen, så er man noget mere sikker.

Hvilket container udlejningsfirma skal man vælge?

Et firma som DC-supply er leveringsdygtige i alt inden for kontor-, og mandskabsmoduler. Det er muligt at lave en fleksibel brugertilpasset opbygning med individuel indretning. Størrelsen på de enkelte rum bestemmes af hvor mange containermoduler der sættes sammen, og hvor mange skillevægge der fjernes. Og netop derfor kan man med fordel benytte sig af deres smarte skurvogn eller pavillon container frem for at skulle ud og opføre en helt ny bygning. Fordelen ved en sådan container pavillon er at den nemt og hurtigt kan fjernes efter brug og inden for kort tid kan man slet ikke se den har været der. Dette er i mange tilfælde at foretrække frem for at skulle ud og lave helt nyt. Ved at benytte en pavillon container forurener man også mindre end hvis man f.eks. skulle bygge en helt ny pavillon fra bunden som ofte kun bliver brugt nogle få gange. Denne pavillon type er rigtig god til havefesten eller vejfest og hvis du skulle have behov for det kan du også få et mobilkøkken som passe til din pavillon og kan være med til at gøre din næste fest helt perfekt. Det er nu også muligt at få en container skurvogn, en model der nemt kan udvides med det antal moduler du ønsker, det betyder at man faktisk kan have en hel lille by udelukkende bestående af forskellige containere. Er du selv ude efter en sådan skurvogn eller container pavillon, er det blot at gå ind på en tilfældig søgemaskine, lave en søgning på containerudlejning og de fleste af de resultater som du finder tilbyder en eller anden form for modul container til lige netop det behov du har. Det kan f.eks. være et mobilkøkken, en salgsbog, skurvogn eller meget mere alt efter hvad du har behov for. Personligt syntes jeg det er temmelig utroligt hvad man kan lave med disse containermoduler og kan nemt se en masse forskellige anvendelses muligheder i dem. Har man brug for ekstra sikkerhed til dem, så overvej et billigt mobilhegn, et standard trådhegn eller det mere effektive industrihegn. På den måde sikre du dine værdier bedst muligt.

Containermodulernes fleksibilitet giver mulighed for at ændre opbygningen løbende alt efter behov. Containermodulet gør det let og hurtigt at tilslutte vand og el og i løbet af kort tid har du en brugbar pavillon sat op uden at skulle døje med teltduge, el ledninger eller vandrør. Aldrig har det været hurtigere at få sat en pavillon op. Er det så nu at du er klar til jeres næste fest?