Få naturen ind med sengetøj fra Susanne Schjerning

Natur og økologi hænger jo ofte sammen. Derfor blev jeg da også ret glad da jeg faldt over dette spændende nye sengetøj fra Susanne Schjerning da jeg i går var inde og kigge lidt på Rikki Rikki Shop. Der er motiver som sommerfugle og blomster, heste i galop, fugle og andre elementer fra naturen. Alt sammen noget som er med til at genskabe naturlige stemninger og få naturen ind i sit hjem. Jeg endte selv op med at købe det sæt der hedder Woodland Retreat, da det var på tilbud her i går. Er du selv ude et godt tilbud på Susanne Schjerning sengetøj, så kan rikkitikkishop.dk bestemt anbefales. De står også bag de populære Trip Trap nisser, Medusa julepynt og Medusa fødelsdag som p.t. er noget af det mest populære inden for brugskunst.

Udover Susanne Schjerning sengetøj på tilbud, endte jeg også med at købe et 2 styk Trip Trap nisser fra sidste års kollektion, 1 Medusa Copenhagen Rudolf til julepynt og en Schjerning akryldug med natur motiv.

Men hvorfor vil vi så gerne bringe naturen indenfor? Personligt er jeg meget imod at mennesker skal være spærret inde i en kedelig grå betonklods, havde jeg seng pengene, boede jeg i en hytte der går ud i et med naturen, det kan f.eks. være ved at lade de træstammer man benytter i huset, bestå af levende træer som fortsat kan gro,også selvom de nu er en del af huset. Et tag af græs og ellers prøve at lave sit hjem så naturligt og levende som muligt.
Desværre må jeg indtil videre nøjes med at ganske almindeliget parcelhus som langt de fleste andre danskere der bor i hus. Det er dog et trin over at bo i en stor grå betonklods hvor der bor 200 andre familier, men stadig langt fra at være ideelt.
Netop derfor bliver man jo nogle gange så glad når man finder en men måde at bringe noget mere natur ind i hjemme, som f.eks. ved at benytte sig af sengetøj med natur motiver, friske blomster og selvfølgelig masser af økologi.

Nu nærmer julen sig og så bliver det altid lidt nemmere at få lidt natur ind. Selv elsker jeg at pynte op med forskellige typer af gran, grene, kogler og den slags. Derefter pynte disse natur produkter med f.eks. mos og små Trip Trap nisser, da disse jo passer perfekt ind i det naturlige. De nye Medusa Copenhagen produkter jeg købte, passer desværre ikke så godt sammen med gran, friske grene, mos og den slags, men der skal jo også stå lidt på reolen og forskellige andre steder hvor disse produkter vil passe meget bedre ind. En måde at gå dem til at smelte sammen med naturen på, er jo ved f.eks. at placere dem på min nye dug eller på natbordet ved siden af mit nye Susanne Schjerning sengetøj, så bliver det jo lige pludseligt en smule mere naturligt og det er jo den slags ting som vi sætter så meget pris på her i familien.

Kilde:
http://www.rikkitikkishop.dk/susanneschjerning