Hvad er en hjertestarter?

Du har hørt om en hjertestarter, men hvad der præcist er et hjerte hjertestarter? En hjertestarter er en enhed, der sender elektriske stød til en person, hjerte, når deres hjerte handler uregelmæssigt. En hjertestarter er almindeligt anvendt, når en person oplever arytmi, som er en unormal hurtig hjerterytme.

Eksempel på en hjertestarter

Når en persons hjerterytme er for hurtig, de er i risiko for et helt system nedlukning. Når en person hjerte begynder at race, kan blodet ikke komme igennem vener og arterier og i alle kroppens vigtigste organer. Når dine vigtige organer ikke får nok blod eller ilt, de lukker. Dette er ikke en god situation, fordi hvis dine organer er berøvet disse vigtige emner for længe, kan de blive beskadiget.

En hjertestarter sender et chok for dit hjerte, som sænker hjerteslag. Nogle gange hjertestarteren er nødt til at sende flere stød til hjertet, før de slår vende tilbage til normal.

Hvad er en ekstern hjertestarter?
En ekstern hjertestarter er noget, der nød teknikere bære rundt med dem, hvis de er nødt til at trække en person ud af hjertestop. Hvis du nogensinde har set TV, har du sikkert set en læge eller anden nødsituation technetium sted de hjertestarter puder på nogen, og stød dem tilbage til virkeligheden. Mange store haller og pavillon er der efterhånden opstillet hjertestartere og flere og flere steder hopper med på vognen.

Eksterne hjertestarterer kommer i en kuffert. De har en styreboks, et batteri, elektroder, stik og kabler. Styreboksen holder batteriet og kredsløb. Det har magten, eller energi, indtil indgangsknapperne fortælle den enhed, hjertet har brug for et chok. Enheden faktisk læser en persons hjerteslag, og vil afgøre, om den har brug for et chok.

Elektroderne faktisk bærer energi til patientens hjerte. Energien ledes gennem kablerne til stikkene, som typisk kommer i form af to hånd padler. For at sikre den maksimale mængde af energi foregår, vil nødsituation teknikeren placere en gel på personens bryst. Denne gel fungerer som en bedre leder end hud. Den beskytter også den person, hud fra at blive brændt af energi.

Hvad er en indre Hjertestarter?
En intern hjertestarter eller hjertestarter implantat, fungerer stort set det samme som en ekstern hjertestarter. Den største forskel er, at det kirurgisk er placeret under den pågældende persons hjerte. Når en person har en hjertestarter implantat, de har en alvorlig hjertesygdom. Læger anbefaler disse til patienter, hvis de tror, er der stor risiko for, at patienten hele tiden vil opleve unormale hjerteslag. Denne artikel her om Hvad er en hjertestarter burde give dig et lille overblik over hvad dette apparat kan gøre og hvorfor det er så ekstremt vigtigt at flere og flere får øjnene op for dette.

hjertestarter implantater har lignende komponenter som eksterne hjertestartere, de er bare placeret inde i kroppen. Læger er meget omhyggelige med at sikre, at en persons hjertestarter implantat fungerer. Når den er placeret i kroppen, de køre flere test for at sikre, at batteriet er op til snus. De også bede patienten om at vende tilbage til en check op cirka en gang hver tredje måned. Disse hyppige eftersyn lade lægen holder et vågent øje på batteriet. Efter alt, hvad er formålet med en hjertestarter, hvis den primære energikilde ikke virker? Så nu, hvis du bliver spurgt, “Hvad er en hjertestarter?” kan du give et intelligent svar.