Tagpap til økologiske tage

Økologisk tagmaterialer til tagdækning nordjyllandNår man skal have lagt et nyt tag hvorfor ikke gøre det så økologisk som muligt? Ved f.eks. at benytte nogle af de mange specielle typer af tagpap uden tjære kan man faktisk få et flot og pænt tag der er 100% økologisk uden brug af kemikalier, aspest eller andre skadelige stoffer.
Hvorfor bruge flere hundrede tusinde kroper på et tegltag der er overflade behandlet med flere forskellige giftige kemikalier blot for at holde dem rene i flere år eller give en speciel blank farve? Nej så hellere benytte moderne ubehandlet tagpap det giver en pæn og holdbar overflade på et nyt tag til en brøkdel af prisen af hvad mange af de andre produkter til tag koster og samtidig skader det naturen mindre end mange af de andre tagtyper som f.eks. betontag, ståltag, tegltag osv.

En vigtig del af opbygningen af ​​et nyt hjem eller tagrenovering er at vælge den rigtige tagdækning. Spørg dig selv, hvilke kvaliteter du ønsker fra dit tag, holdbarhed, nem vedligeholdelse, moderne eller mere traditionel udseende? Overvej dit budget i lyset af de kvaliteter, du ønsker fra dit tag og konsultere faglige tagdækkere for de strukturelle spørgsmål i forbindelse med valg af tag materiale.

Et levende miljø
Dit hus er en integreret del af det omgivende miljø og dit tag er en effektiv måde at gøre dit hus skiller sig ud eller blande i, afhængigt af farven og tagdækning ark, du vælger. Derfor er det vigtigt at alt hvad du vælger af materialler, selv tagpap eller teglsten er så naturvenlige som mulige.

Du vil måske dit tag til at matche stilen i dine naboers tag, eller der kan endog være strenge regler, der kræver nye bygninger og tage i området for at se ens ud.

For at finde ud af mere om de lokale regler og retningslinjer, bede om mere information fra din lokale byggeri myndigheder.

Udseendet og formen af dit hus
Det er vigtigt, at dit tag udseende matcher den overordnede identitet af dit hus. Uanset om din stil er moderne og elegant eller mere traditionelle og dekoreret, bør du vælge et tag, der passer perfekt til dit hus. Vi anbefaler dog at man overvejer et produkt som økologisk tagpap fremfor overflade behandlet skifer eller tegl.

Formen og farven på dit tag, er ikke beslutninger, du skal Rush. Et tag er en langsigtet investering, så når det kommer til at gøre en beslutning om tagplader og farver, bør man altid kontakte nogle af de lokale fagfolk som du kan se her.
nalpexchange.org er en hjemmeside hvor de vurdere hvordan forskellige faktore påvirker samfundet, bl.a. hvordan mere økologi kan medvirke til at høje levestandarden hos folk og hvordan vi får flere produkter på marked især med fokus på økologisk tagpap til nyt tag. Så mangler vi blot at finde nogle grønne løsninger til ståltag, skifertag, tegltag og betontag men det er næppe noget vi kommer til at se de næste par år. I sær ting som øko tagpap tror vi virkelig bliver det helt store om nogle får år da folk i Danmark jo bliver mere og mere miljø beviste og sætter større krav til hvordan de produkter de køber er fremstillet. Så overvej denne type af økologisk tagpap til dit næste tag.

Nem vedligeholdelse
hvorfor vælge økologisk tagpapAt leve med et paptag er rigtig nemt. Sammenlignet med for eksempel beton tegltag eller skifertag, skidt og snavs ikke overholder tagpap og mos vækst er minimal. Et ståltag er nemt at vaske når det er nødvendigt, og det vil holde op under alle vejrforhold